SØNDAG.....

Da er det søndag igjen da. Har egentlig ikke noe planer for dagen. Men en ting er at jeg må ta bilder. Under kommer det noen bloggtips linker.

BLOGGTIPS:

www.anslee.blogg.no - Anslee er ei kul jente. Hun blogger om hverdagen og tar innmari fine bilder.

www.cammafrem.blogg.no - Camma er ei jente som tar innmari fine bilder. Hun blogger om hverdagen, foto og inspirasjon. Hun er ei sinnsykt kul jente.

www.andreabadendyck.blogg.no - Andrea ligger på 2. plass i Norge for beste blogger. Hun er ei kul jente, og tar fine bilder.

Håper du liker bloggtipsene.

BLOGGES

26.jun.2011 // 09:58 // Blogg // Kommentarer (4)

Skrevet av eia // 26.jun.2011 // 15:38

Sv; Jeg lager design selv ved og bruke html og css koder.. Thehibi.blogg.no legger ut koder med guider så du kan finne ut hvordan du lager design selv ved hjelp av html koder. Det finnes to typer html og css, grunnleggende html og vanlig html som du bruker til og kode alt sammen, og grunnleggende css (det er helt vanlig grunnleggende koder, hvis du vet hva grunnleggende er, da) og helt vanlig css (funker nesten som html). Men jeg lager også noen design uten og se på html og css koder ved å prøve meg fram. Og jeg vil anbefale den sisste delen sterkt, for når du er ferdig føler du på en måte at det er bare ditt verk!:)

Skrevet av eia // 26.jun.2011 // 21:57

du finner html og css koder på thehibi.com, det går ikke ann og lage dem!:)

Skrevet av eia // 27.jun.2011 // 14:38

det eneste du behøver og gjøre er og gå inn på thehibi.blogg.no, så finner du ut resten der! Unnskyld meg, men nå orker jeg ikke skrive flere kommentarer om hva du kan gjøre:)

Skrevet av Camilla // 06.jul.2011 // 14:12

Awwwww.. tusen takk titti<333 love you<33
hits