JEG ER I SAMARBEID MED SUPERKUL !

Hei ! Jeg er nå i samarbeid med Superkul. Og hvis du har lyst til å gå inn og sjekke siden, er det bare og klikke på linken eller det det står KLIKK HER i høyre hjørne øverst på bloggen ! Gleder meg til samarbeidet.

31.aug.2011 // 20:31 // Blogg // Kommentarer (4)

JEG ER I SAMARBEID MED MIRABLING

Hei !

Jeg er i samarbeid med mirabling


Så da kommer det snart en konkurranse tror jeg!

29.aug.2011 // 19:14 // Konkurranse // Kommentarer (0)

SKIKKELIG BLOGGLYST

Hei !

Ahh, jeg har SÅ innmari blogglyst akkurat NÅ. Så jeg prøver å skrive et llaannggtt innlegg nå.

MINE YNDLINGSBLOGGER

www.aalvildee.blogg.no

www.anslee.blogg.no

www.cammafrem.blogg.no

Ok, mine yndlingsblogger, vet du !

FILMTIPS:

Dum og dummere

Vampire SUCKS

Ja, det var filmtipsene

VANLIG BLOGGING:

Hehe, rar titter, vanlig blogging, hvor kom det fra. Men så over til noe annet, SKOLEN. Å, egentlig gleder jeg med til å begynne på skolen igjen. Se venner, og ikke minst bestevennen min, som har vært borte fra meg 1 MÅNED. Og, det beste av alt på skolen. Ny lærer, nytt klasserrom, og nye plasser. Blir så godt og bytte plasser. Føles ut som at skolen har startet allerede. Og jeg venter skikkelig på høsten, og ny årstid. Høst er jo en årstid. Ikkesant ? Nei, jo det er det. Og ja, alle som leser bloggen min, og kjenner meg, vet jo at jeg skal begynne i 6B, og det skal vel for det meste, dere og ? Såeh. Planene mine for idag er egentlig å ta masse bilder og være med Emma, altså lillesøster på kamp. De skal spille mot Vardal, der både jeg og hun var på fotballskole. Et gjensyn, med den stadionen ihvertfall. Og så, vil jeg bare informere om at jeg skal på cup i helga. Den fåregår på Fåberg, et sted like ved Lillehammer. Og badelandet Jorekstad skal laget mitt, og det blå laget på, men ikke jeg for jeg skal på hytta, også kommer jeg tilbake på søndag. Vi ( altså bare jentene, uten foreldre ) skal kjøre maxi taxi dit. Og på lørdag nå vi stå opp klokka 6, 6 altså. Og på mandag, starter skolen.

 

 

18.aug.2011 // 14:54 // Blogg // Kommentarer (6)

NYTT DESIGN

Hei alle søtinger !

Dere ser vel kanskje at jeg har fått ny header. Den er lage av min gode venn Camilla. Bloggen hennes kan dere finne her. Og så kom jeg på at hun lager headere til andre også, så bestill, bestill, bestill.

SYNES ?

18.aug.2011 // 14:23 // Blogg // Kommentarer (2)

INNKJØP FRA TUREN

Okei, her kommer innkjøpene fra turen.Godteglass - 25 kr  -  Motiv: Kardemomme by - Kjøpt i Kristiansand dyreparkLokk til glasset - 3 kr - Kjøpt i Kristiansand dyreparkGodis - 64.90 kr - Kjøpt på Gottebiten i SverigeBokbind - 20 kr - Toys R UsSkjørt - 40 kr - TILBUD - MonkiHårbøyle - 10 kr - TILBUD - MonkiHårstrikk - 15 kr - TILBUD - CMYKBag + håndkle - 149 kr - Badelandet i DyreparkenBukse - Helt TURKIS i farge - 49 kr - TILBUD - Wow


Tre kvart genser - 49 kr - TILBUD - WowJumpsuit - 49 kr - TILBUD - WowGenser - 49 kr - TILBUD - WowT skjorte - 50 kr - TILBUD - RisøeTopp - 79.50 kr - Vero ModaGavepapir - 9 kr - Søstrene GreneT skorte - 35 kr - TILBUD - New YorkerTreskrift Believe - 30 kr - Panduro HobbyKjede - 30 kr - TILBUD - Ur & PennØredobber - 20 kr - TILBUD - Ur & PennMagetopp - 84.50 kr og 50 % av det - TILBUD - KappAhlBukse - 229 kr - TILBUD - KappAhl


Forsiden


Baksiden

Magetopp - 99 kr - KappAhl

Det var alle innkjøpene.

Hva syntes du om de ?

BLOGGES


 

13.aug.2011 // 18:48 // Blogg // Kommentarer (9)
hits