IT'S HALLOWEEN, YEYY !

Heii dere. Idag er det jo halloween ! Jeg skal gå med Camilla <3, Maria, Rebekka, Jone og Emilie. Jeg samlet inn 1 og en halv kilo i fjor, og jeg SKAL få 2 i år. Jeg gleder meg sykt, skal ha på meg en rød, lang djevel - parykk og ha på meg svarte klær. Men først skal jeg på teater.

Skal dere gå halloween ?

Hva skal du være ?

Tror du at jeg får 2 kilo godteri ?

- TITTI <3

31.okt.2011 // 14:07 // Blogg // Kommentarer (2)

HVORFOR HETER BLOGGEN MIN TTITTI ?

Jo i 5. klasse begynte jeg og bestevenninna mi og kalle hverandre for Titti og Kikki. Så prøvde jeg å lage en blogg na, med navnet titti. Det funka ikke, men så prøvde jeg ttitti, og gjett hva, det funka ! Hehe, det rimte, gjett hva, det funka. Det var den korte historien om bloggen min !

26.okt.2011 // 20:21 // Blogg // Kommentarer (0)

OOOUUUÆÆÆ !

Neida, bare ingen overskrift. Idag har jeg vært på skolen. Kjempe gøy som alltid.Vi lekte pang, der jeg og Lene ledet leken. Suuper gøy. Jeg vant og. Jippi, neida. Camilla og June har så lyst på et innlegg, så de får vilja si de nå. Men må være en god venn som oppfyller andres ønsker. I dag skal jeg på teater, og vi skal begynne å spille på stykket vårt. Yeey. I morra skal jeg løpe for FORUT og tjene inn penger til fattige barn i India og Sierra Leone. Men, nå må jeg stikke. Hade.

24.okt.2011 // 15:06 // Blogg // Kommentarer (1)

OI, INGEN OVERSKRIFT + SKYTING

Ahh, er bare en ting jeg må si dere. Jeg var på skyting idag. Med luftbørse da, men jeg råkte som det første barnet, g den første jenta ! Tihi. Nå kommer det litt gamle bilder:


Nå må jeg få ned og spise. Hade !

23.okt.2011 // 15:31 // Blogg // Kommentarer (0)

MIN ØNSKELISTE++


Hei. Jeg hadde tenkt å vise dere ønskelista mi.


Iphone4 <3Apple Macbook ProIPad 2Sigma linse 75 - 300mmHTC Desire S


NB! JEG SKAL TA EN LITEN BLOGGPAUSE NÅ. IKKE FORDI JEG HAR DÅRLIGE LESERE, MEN AT JEG SYNTES DET RETT OG SLETT ER KJEDELIG Å BLOGGE. DENNE BLOGGPAUSEN BLIR SÅNN PASSE LANG MEN SJEKK INNOM FOR Å SE OM DET ER NOE NYTT. KOMMER TIL Å LEGGE INN NOEN FÅ SMÅ INNLEGG, SÅ, SE ETTER ! HADE OG TAKK TIL DER SOM HAR FØLGT BLOGGEN MIN.

ER DET NOEN SOM ABSULUTT LESE BLOGGEN MIN, OG AT JEG SKAL SKRIVE FLERE INNLEGG, OG IKKE HA BLOGGPAUSE, SKRIV HVORFOR I KOMMENTARFELTET, OG KANSKJE JEG BEGYNNER SNART IGJEN.
04.okt.2011 // 11:32 // Blogg // Kommentarer (3)
hits